Wil jij wedstrijden van onze Young Reds in Eerste Nationale bijwonen?

Volgen

Wil jij wedstrijden van onze Young Reds in Eerste Nationale bijwonen?

Thuiswedstrijden

Voor thuiswedstrijden in het Herman Vanderpoortenstadion in Lier kan u of online tickets aankopen of ter plaatse aan het loket tickets bemachtigen. Om online tickets aan te kopen moet je éénmalig een account aanmaken. De stappen worden hieronder beschreven.

Aanmaken account

1. Surf naar deze website
  2. Klik rechtsbovenaan op “create account”
  3. Vul uw e-mailadres in en klik op “create account”
  4. Vervolledig de gevraagde gegevens en klik opnieuw op “create account”
  5. U ontvangt een bevestigingsmail in uw mailbox
  6. Activeer uw account door te klikken op de link in de bevestigingsmail

Aankopen tickets

1. Meld u aan via deze website
  2. Klik op de banner of op de winkelwagen
  3. Kies uw zitje(s) op de hoofdtribune
  4. Klik op de winkelwagen rechts bovenaan en vervolledig het betaalproces. Vergeet zeker niet het  aan jezelf of aan een andere persoon ticket toe te kennen via de rode knop "assign".
  5. U ontvangt uw tickets via e-mail

Bijkomende vraag? Stuur een e-mail naar youngreds@rafc.be.

Uitwedstrijden

Voor de praktische informatie omtrent uitwedstrijden zijn we afhankelijk van de informatie van de tegenstanders. Je informeert je het best door de mediakanalen van de thuisclub te raadplegen en/of je te wenden tot onze #RAFCacademy-kanalen.

Bijkomende vraag? Stuur een e-mail naar youngreds@rafc.be.