Hoe koop ik een ticket?

Volgen

Om tickets te kopen dien je te beschikken over een geverifieerde ONE-account. Dit wil zeggen een persoonlijk ONE-account met gekoppelde identiteitskaart. Een ONE-account aanmaken gaat door de RAFC-app te downloaden ofwel op https://one.rafc.be/nl. Ieder ticket moet toegewezen zijn aan één persoon/account. Het is bovendien niet mogelijk meerdere tickets op eenzelfde naam te zetten.

Voor risicowedstrijden geldt er een restrictie dat enkel ONE-accounts aangemaakt vóór 15/07/2022 een ticket kunnen aankopen.

Tickets zijn steeds te koop via tickets.rafc.be of in de app onder "Koop Tickets". De tickets worden uitsluitend online verkocht. Er worden dus geen tickets verkocht aan de Ticket Corner. Het is verboden om tickets te verkopen op wedstrijddag.