Vanaf wanneer kan je jouw abonnement verlengen?

Volgen

DIGITAAL

Vanaf volgende week maandag 19 april 12u ’s middags kan je je abonnement online verlengen via one.rafc.be [https://one.rafc.be/] . Dat kan tot en met maandag 10 mei 23u59. Daarna sluiten we de verlengingsperiode definitief af.

RAFC vraagt uitdrukkelijk om jouw abonnement online te verlengen, thuis aan je pc. Dat is makkelijk én veilig tijdens deze coronacrisis. Hoe jouw abonnement er voor het komend seizoen uitziet, vind je hier nogmaals terug.

TICKET CORNER

Abonnees voor wie online verlengen moeilijk of niet mogelijk is, kunnen alsnog naar onze Ticket Corner komen. Dit kan van maandag 3 mei tot en met 10 mei . Je abonnement verlengen kan tot en met maandag 10 mei 23u59.

Ontdek hier de openingsuren van de Ticket Corner.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1