Hoe kan ik mijn abonnement verlengen?

Volgen

Je kan jouw abonnement op 23 mei vanaf 12u 's middags verlengen op volgende manier:

1. Log in in jouw ONE-account
  2. Ga naar "mijn tickets & abonnementen"
  3. Klik op “verleng”.
  4. Je wordt naar tickets.rafc.be gestuurd waar je jouw gereserveerde order ziet staan.
  5. Betaal het order om de verlenging te bevestigen.

Indien je deze stappen volgt zal je automatisch verlengen op de abonnementsplaats van het vorige seizoen.

Het verlengen van jouw abonnement verloopt dus volledig online, je hoeft hiervoor dus niet naar de Ticket Corner te komen. Je zal vanaf 1 juli wel jouw abonnement kunnen komen afhalen aan de Ticket Corner.