Hoe verleng ik mijn abonnement?

Volgen

RAFC vraagt uitdrukkelijk om jouw abonnement online te verlengen, thuis aan je pc. Dat is makkelijk én veilig tijdens deze coronacrisis.

VERLENG JE ABONNEMENT ONLINE
Jouw abonnement verlengen doe je online in jouw ONE-account! Het ONE-account is jouw persoonlijke, unieke en centrale account voor al jouw RAFC-aankopen. Een gedetailleerd stappenplan zal later nog gecommuniceerd worden.

VERLENG JE ABONNEMENT AAN DE TICKET CORNER
Abonnees voor wie online bestellen moeilijk of niet mogelijk is, kunnen alsnog naar onze Ticket Corner komen. De openingstijden hiervan zullen later nog gecommuniceerd worden.