Wat is de RAFC Business Club?

Volgen

In het seizoen 2018-2019 hebben wij de RAFC Business Club opgestart om een zakelijk netwerk te creëren op de Bosuil. Op heden zijn wij verder gegroeid tot +90 leden. Wij organiseren op seizoensbasis 10 activiteiten en bieden aan onze Business Club leden tal van voordelen aan. Dit aan een kost van 1.880 EUR per lidmaatschap.

10 activiteiten:

• 5 netwerksessies (keynotes + business club pitchers + F&B)
  • 2 Business Away Days (All-IN VIP op uitwedstrijd RAFC)
  • 1 B2B partner Event
  • 1 Bedrijfsbezoek
  • 1 Golf Event

Extra voordelen:

• 1 maal gebruik loge voor een vergadering op een niet-wedstrijddag
  • Voorrang: tickets Europees voetbal
  • Mogelijkheid tot reserveren in de Diamond Club aan voordeeltarief
  • Mogelijkheid om gasten uit te nodigen op Business Club activiteiten
  • 20% korting op zaalhuur RAFC
  • Business Club memberbox
  • Premium content via de RAFC Business app