Hoe koop ik een ticket voor mijn kind?

Volgen

Sinds 1/01/23 moet elk ticket op de naam staan van de persoon die het ticket zal gebruiken om het stadion binnen te komen.

Indien je een ticket wenst aan te kopen voor een persoon die niet beschikt over een gsm nummer, kan dit door een nieuw account aan te maken bij het toewijzen van het ticket tijdens de aankoopprocedure. Dit door op de rode knop "toewijzen" te klikken en vervolgens een gebruiker toe te voegen. Vul vervolgens alle velden in.

Doorloop dus de nodige stappen bij het aankopen van een ticket.

Indien jouw kind wel beschikt over een gsm nummer kun je gemakkelijk een account aanmaken.

Belangrijk! Controleer steeds of de geboortedatum (correct) is ingevuld in het account. Dit is nodig voor de validatie voor het toekennen van het ticket aan -16 tarief. Na invullen kan de geboortedatum niet meer aangepast worden.

Door de functie "Vrienden en familie" te gebruiken kun je veel gemakkelijker tickets toekennen aan elkaar. Hoe je elkaar kan toevoegen als vriend of familielid kun je hier terugvinden.