Hoe kan ik het saldo van mijn abonnement/cashless card raadplegen?

Volgen

Alle betalingen voor eten en drinken in het stadion worden gedaan via jouw Cashless Card. Je kan deze kopen in het stadion waarna ze kan worden gekoppeld en opgeladen in het ONE-account. Als abonnee kun je natuurlijk ook jouw abonnementskaart van dit seizoen opladen. Via onderstaand stappenplan vind je meer informatie:

1/ Ga naar one.rafc.be en log in in jouw ONE-account. Bekijk hier Hoe kan je inloggen in je ONE-account?

2/ Klik rechtsboven op jouw naam en vervolgens op "uw account". Vervolgens kun je klikken op "Koop beschikbare producten". Hier vind je bij kopen Prepaid "Cashless top-up"

3/ Vul bovenaan het kaartnummer in (begint steeds op 02...). Jouw huidige saldo zal rechts tevoorschijn komen na het ingeven van het kaartnummer.