Hoe koppel ik mijn identiteitskaart?

Volgen

Indien jouw ID niet is gekoppeld aan jouw One-account, kan je deze koppelen op twee manieren:

• Via PC in webbrowser op https://one.rafc.be/nl/identiteitskaart ("Mijn tickets & abonnementen" > "identiteitskaart" > "koppel identiteitskaart"). Hiervoor heb je een kaartlezer nodig.
  • Via de app: Met de RAFC app neem je een foto van de voor en achterkant van je identiteitskaart. Onze veiligheidsmedewerkers zullen deze controleren op authenticiteit.