Hoe kan ik samen met mijn kind verplaatsen van tribune?

Volgen

Eerst en vooral moet je zeker zijn dat jouw kind is gekoppeld aan jouw ONE-account. Als je dit nog niet hebt gedaan, kun je jouw kind koppelen in jouw ONE-account onder “mijn familie”.

Hoe je dat exact doet vind je hier terug.

Vervolgens zal je in het gratis registratiesysteem tijdens de wisselperiode, jouw kind kunnen registreren om overgeplaatst te worden. Dit op basis van de FAN-ID van jouw zoon of dochter. De fan-ID is een 4-cijferige code die je eveneens kunt terugvinden onder “mijn familie”.

Je zal een aparte registratie moeten doen voor jouw kind.