Kan ik het abonnement van mijn kind verlengen?

Volgen

Dit is mogelijk. Indien jouw kind is gekoppeld aan jouw account, zal het nieuwe abonnement van jouw kind in reservatie staan wanneer je de stappen doorloopt om jouw eigen abonnement te verlengen:

1. Log in in jouw ONE-account
  2. Ga naar "mijn tickets & abonnementen"
  3. Klik op “verleng”.
  4. Je wordt naar tickets.rafc.be gestuurd waar je jouw gereserveerde order en dat van jouw kind(eren) ziet staan.
  5. Betaal het order om de verlenging te bevestigen.

Indien je deze stappen volgt zal je automatisch verlengen op de abonnementsplaats van het vorige seizoen.