Waarom krijg ik geen sms-verificatiecode aan?

Volgen

De sms-verificatiecodes worden verzonden vanaf het nummer "8810". Aangezien dit nummer gebruikt wordt door meerdere bedrijven kan het zijn dat u dit in het verleden hebt geblokkeerd. Aangezien wij niet gemachtigd zijn om deze blokkering op te heffen, neem je best contact op met jouw provider met de vraag of dit nummer geblokkeerd is en of dit al dan niet gedeblokkeerd kan worden.

Indien je reeds een ONE-account hebt waar een e-mailadres aan is gekoppeld, kan je ook opteren de verificatiecode te ontvangen via e-mail. Gebruikers die een nieuw account trachten aan te maken, zullen dus nog geen gebruik kunnen maken van deze functie.