Waarom krijg ik geen sms-verificatiecode aan?

Volgen

De sms-verificatiecodes worden verzonden vanaf het nummer "8810". Aangezien dit nummer gebruikt wordt door meerdere bedrijven kan het zijn dat u dit in het verleden hebt geblokkeerd. Aangezien wij niet gemachtigd zijn om deze blokkering op te heffen, neem je best contact op met jouw provider met de vraag of dit nummer geblokkeerd is en of dit al dan niet gedeblokkeerd kan worden.

Indien je de verificatiecode momenteel niet ontvangt en je voor 2023 beschikte over een account, dan kan een andere fan jou toevoegen als vriend waarna deze persoon -na toestemming van jou- tickets voor je kan kopen.