Hoe kan ik het account van mijn kind aan dat van mezelf koppelen?

Volgen

In het ONE-account kan je personen toevoegen als "familielid". Begeleiders van mindervalide personen kunnen ook gebruik maken van deze functie om accounts aan elkaar te koppelen.

Het koppelen van een familielid gaat op twee manieren:

• Indien de persoon die je wenst te koppelen beschikt over een telefoonnummer: Surf in browser naar https://one.rafc.be/nl/familie en volg daar de stappen.
  • Indien de persoon niet beschikt over een telefoonnummer:
    1. Surf naar https://one.rafc.be/nl/identiteitskaart en klik vervolgens op "identiteitskaart van kind koppelen"
    2. Selecteer in de app op het icoontje rechtsboven met persoonsgegevens en selecteer vervolgens "eID van een kind koppelen"

Indien u vervolgens een ticket wenst te kopen voor een kind, kun je de FAN-ID terugvinden op https://one.rafc.be/nl/familie.