Eleven Sports: Hoe maak ik gebruik van de kortingscode?

Volgen

Ik heb nog geen Eleven Sports abonnement. Hoe kan ik genieten van de kortingscode?

1. Surf naar https://www.elevensports.be/login
  2. Druk op registreren.
  3. Kies voor een Pro League/All Access maandpas.
  4. Maak je account aan en klik op ‘continue’.
  5. Kies voor de betalingswijze. (enkel Paypal of kredietkaart)
  6. Vul uw verkregen activatiecode in en druk op TOEPASSEN. (enkel dan wordt de korting in rekening gebracht)
  7. Druk daarna op ‘veilige checkout’
  8. Je kan nu genieten van je abonnement bij Eleven.

Ik heb reeds een Eleven Sports abonnement. Kan ik ook genieten van de kortingscode?

Dit is helaas niet mogelijk. De code is enkel bruikbaar voor niet-bestaande Eleven abonnees.

Opgelet: Na je cadeau periode wordt het abonnement automatisch verlengd en betaal je de volledige prijs voor Eleven’s diensten.