Waarom kiezen we voor sms-verificatie?

Volgen

We kozen voor deze methode omdat:

• Dit een unieke vorm van registratie is. Zo vermijden we meerdere accounts per gebruiker.
  • Het persoonlijk is. Een gsm en gsm-nummer zijn namelijk persoonsgebonden.
  • Het op deze manier overbodig wordt om een wachtwoord bij te houden en te onthouden.
  • Wachtwoorden niet langer gekozen of gehackt kunnen worden door een andere persoon.
  • Het sturen van een ticket voor het openbaar via De Lijn, vereist een mobiel nummer

Wij garanderen hierbij het veilig bewaren van de telefoonnummers door deze te encrypteren bij opslag en communicatie met de mobiele provider.