Hoe kan ik mijn identiteitskaart koppelen via de RAFC-app?

Volgen

Je kan je identiteitskaart koppelen via de volgende stappen:

• Open de RAFC app
  • Druk op de user-interface (rechtsboven op het startscherm)
  • Druk op de button 'EID koppelen'
  • Neem een foto van de voor- en achterkant van je identiteitskaart, samen met een selfie.

Onze veiligheidsmedewerkers zullen deze vervolgens controleren op authenticiteit. Het is daarbij belangrijk dat de foto voldoende duidelijk en helder is.

Indien je bovenstaande mogelijkheid niet ziet, controleer dan zeker of je de laatste versie van de app hebt. Dit kan via de App Store app van iOS of Play Store app van Android.