Wat is de levertijd?

Volgen

Standaardartikelen

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Gemiddeld is onze leveringstermijn 3 werkdagen.

Gepersonaliseerde artikelen

Als u een gepersonaliseerd of aangepast artikel hebt besteld, wordt de leveringstermijn van uw bestelling automatisch verlengd. Dit is van invloed op de gehele bestelling, zelfs als de andere artikelen standaardartikelen zijn.

Pre-Order

Indien u een pre-order hebt besteld, wordt de leveringstermijn van uw bestelling automatisch verlengd. Dit is van invloed op de gehele bestelling, zelfs als de andere artikelen standaardartikelen zijn. De datum op de pagina van het pre-order product is een benadering die door onze fabrikant is meegedeeld. Indien we een update krijgen over de levering, wordt deze informatie aangepast.