Wat Is mijn Fan-ID en waar kan ik deze terugvinden?

Volgen

De Fan-ID is jouw persoonlijk accountnummer dat onder andere gebruikt kan worden om tickets aan te kopen voor een andere persoon.

Bij sommige online ticketverkopen zal je dit nummer ook moeten ingeven om een ticket voor jezelf aan te kopen.

Dit 7-cijferig nummer (13xxxxx) kun je terugvinden achter jouw naam in jouw accountgegevens in het ONE-account

Belangrijk: Bij de overgang naar het nieuwe ticketplatform kan het zijn dat jouw Fan-ID of die van een gekoppelde persoon is veranderd. Kijk dit dus zeker even na. Meer info over het koppelen van vrienden en familie kun je hier terugvinden.