Hoe koop ik een ticket?

Volgen

De sfeer op de Bosuil is legendarisch. Heb je geen abonnement en wil je er graag eens bijzijn? Het kopen van losse tickets doe je via onderstaande manier. 

De eenvoudigste manier om tickets te kopen loopt momenteel via de webbrowser. Via tickets.rafc.be kom je op de officiële ticketpagina van RAFC, waarna je op de wedstrijdbanner kan klikken. Is er nog geen wedstrijdbanner terug te vinden? Hou dan onze communicatiekanalen in de gaten voor informatie over ticketverkopen rond wedstrijden.

FAQ_Landingspagina.jpg

Na het klikken op de wedstrijdbanner wordt gevraagd om in te loggen in het ONE-account. Na het geven van jouw gsm-nummer wordt een unieke code verzonden naar je telefoon. Je kan deze code ingeven bij het inloggen in het ONE-account, waarna je tickets kan kopen. Beschik je nog niet over een ONE-account? Kijk dan HIER hoe je dit kan aanmaken. 

FAQ_Inlog.jpg

Eenmaal je bent ingelogd in het ONE-account op tickets.rafc.be ga je naar het stadionplan. Hier krijg je een overzicht van alle beschikbare plaatsen in het stadion. In de rode vakken kan je stoelen manueel selecteren. 

FAQ_Stadionplan.jpg

Na het selecteren van jouw voorkeursplaatsen ga je verder naar het bevestigingsscherm. Hier zie je de de geselecteerde stoelen en kan je een gebruiker toevoegen aan het ticket.

FAQ_Bevestiging.jpg

Na deze stap krijg je de mogelijkheid een factuur te ontvangen waarna je verder gaat naar de samenvatting.

FAQ_Invoice.jpg

 

Hierna ga je over tot de betaling waarna de tickets automatisch terecht in jouw mailbox. 

FAQ_Checkout.jpg

 

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1